Spill spilleautomater fra Mancala Gaming

Mancala Gaming har siden 2019 levert utallige online spilleautomater til spillentusiaster over hele verden. Selskapet består av en rekke erfarne mennesker fra gamingbransjen, som deler samme visjon om å skape perfekte spillprodukter. Selskapet ønsker å yte den beste servicen til sine kunder.

Spillutvikleren ønsker å samarbeide tett med andre selskaper, aktører og ikke minst spillere. Mancala Gaming benytter seg av en programvare som både er sertifisert og testet. Det jobbes også med å bli sertifisert av både MGA og UKGC, som er noen av bransjens største spillmyndigheter. 

Teamet til Mancala Gaming jobber aktivt for å utvikle innovative bonusverktøy, som skal bidra til bedre spillopplevelser. De mange spennende temaene i spillene er unike. Dette har ført til at selskapets online spilleautomater stadig har økt i sin popularitet.

Spill spilleautomater fra Mancala Gaming

Spilleautomater med flere unike temaer

I spillsamlingen til Mancala Gaming kan du velge blant spilleautomater med mange unike temaer. Dette gjør det enklere å velge en spilleautomat som passer. I tillegg til spilleautomater kan du også spille det som på engelsk betegnes som Dice games, eller terningspill på norsk.

I spillutvalget finner du blant annet temaer som refererer til den egyptiske ørkenen, søtsaker og fotball. Du finner nyttig informasjon om hver av spilleautomatene på hjemmesiden til Mancala Gaming. Dette er informasjon om blant annet Return to Player (RTP), gratisspinn og bonusspill. 

Selskapet jobber med å kunne tilby en oversiktlig spillanmeldelse av hvert av de ulike spilleautomatene. I disse spillanmeldelsene kan du lese mer om hvilke fordeler du får når du spiller dine favoritter. Det er mulig å spille spilleautomatene på både mobil og nettbrett.

Stadig flere spilleautomater i porteføljen

Spillutvikleren kan i dag tilby rundt 27 ulike spilleautomater i sin portefølje. Dette er nettbaserte spill som du kan spille på hjemmesiden til selskapet, i form av en demo. I den oversiktlige porteføljen finner du unike spilleautomater med ulike temaer, som raskt fenger spilleren.

Hver av spilleautomatene har ulike temaer, funksjoner og andre kvaliteter. Dette gjør det enklere å velge et spill som passer til dine forventninger. Denne spillutvikleren har lansert flere storfavoritter i løpet av de siste årene, som er verdt å se nærmere på.

  • Book of Wealth – 5×3-hjuls spilleautomat
  • Seance: Mysterious Attic – 5×3-hjuls spilleautomat
  • 777 Vegas Showtime – 3×3 hjuls spilleautomat

En av de nyeste spillene er spilleautomaten Book of Wealth, som er basert på 5×3 hjul. Dette er en spilleautomat som tar deg med på en eventyrlig jakt etter tapt skatter. Du bør spesielt legge merke til den magiske boken, som ligger gjemt i den egyptiske ørkensanden. 

Hvis du liker mysterier, bør du se nærmere på spilleautomaten Seance: Mysterious Attic. Denne spilleautomaten tar deg med på en jakt etter den forvunnede syersken. Jakten foregår på loftet i det gamle hjemmet hennes. Du vil møte på symboler som blant annet nålepute, brosje og smykkeskrin.

Hvis du ønsker å spille en klassisk spilleautomat, bør du se spille 777 Vegas Showtime. Denne spilleautomaten byr på de klassiske fruktsymbolene, som ofte er synlig i eldre varianter. Resten av porteføljen byr på et stort og variert utvalg av spennende spilleautomater.

Flere aktuelle samarbeidspartnere på nett

Mancala Gaming jobber kontinuerlig med å etablere samarbeid med andre aktører i bransjen. Dette kan være aktører med både små og store plattformer, som nettbaserte casinoer. Spillutvikleren ønsker å tilby sine samarbeidspartnere en god markedsføringsstøtte og kundebehandling.

Denne spillutvikleren har vært aktivt i bransjen sin oppstarten i 2019. Siden den gang har Mancala Gaming utviklet et stort utvalg spennende spilleautomater. Du finner også en spillkategori som på norsk kan betegnes som terningspill. Spillutvalget vil sannsynligvis bli utvidet i de kommende årene.

I dag samarbeider spillutvikleren med en rekke aktører som tilbyr nettbaserte spill. Du kan derfor velge blant den stadig oppdaterte porteføljen deres på nett. Det er mulig å spille demo av hvert enkelt spill. Du kan derfor bruke tid på å finne et spill som passer, før du spiller med egne midler.

Temaer du bør legge merke til i spillutvalget

Spillutvikleren lanserer stadig nye spilleautomater og andre online spill til dagens spillentusiaster. Det er imidlertid enkelte spill du bør legge merke til. Hvis du er interessert i fotball, er spillet Superb Cup et godt valg. Dette er en spilleautomater som tar deg med på et klassisk fotballeventyr.

Hvis du er interessert i spilleautomater som har et klassisk frukttema, bør du ser nærmere på Hot Fruits on Ice og Hot Fruits on Fire. I disse klassiske fruktautomatene møter du på tallet 7, som et av de viktigste symbolene.  

I spillutvalget til Mancala Gaming finner du også en rekke spilleautomater med eventyr som tema.  Spilleautomatene Book of Wealth, Lucky Foxglove og Mancala Quest inviterer spilleren med på eventyrlige oppdagelsesreiser.

Spill slots fra Mancala Gaming - www.spillnettsteder.com

Spill demo hos spillutvikleren Mancala Gaming

En av fordelene med å besøke spillutviklerens egne hjemmesider, er at du finner en oversikt over de ulike spillene. Under hver spilltittel er det skrevet en beskrivelse av handlingen i spillet. Ved å trykke på spilltittelen finner du en detaljert beskrivelse av spillets ulike egenskaper og funksjoner. 

Du trenger ikke å bruke egne midler når du spiller en demo av de ulike spillene. Demoen inviterer til en detaljert og spennende spillopplevelse. Ved å spille en demo får du raskt innblikk i handlingen til hvert enkelt spill.

Hvis du ønsker å spille en av spilleautomatene med egne midler, må du besøke en av spillutviklerens samarbeidspartnere på nett. I de fleste tilfeller er det nødvendig å registrere en spillekonto, før du kan spille med egne midler. 

Det lanseres stadig nye spilleautomater

Den anerkjente spillutvikleren Mancala Gaming jobber aktivt for å utvikle nye spilleautomater og andre nettbaserte spill. Du vil derfor finne stadig oppdaterte nyheter på deres hjemmesider. Du kan velge blant et stort antall spill i porteføljen.

FAQ – Mancala Gaming

Når ble selskapet Mancala Gaming etablert?

Selskapet Mandala Gaming ble etablert i 2019, og har hovedkontor i Praha.

Hvor mange nettbaserte spill har Mancala Gaming utviklet så langt?

Mancala Gaming har i dag 27 ulike spill tilgjengelig på sine hjemmesider. Selskapet jobber kontinuerlig for å utvikle nye nettbaserte spill. 

Hvilke spillkategorier kan Mancala Gaming tilby i dag?

I dag tilbyr spillutvikleren Mancala Gaming nettbaserte spilleautomater med ulike temaer og egenskaper. I tillegg tilbys terningspill, som byr på mange spennende utfordringer.